тел.: +359889666636
Вече с акт 15

Намерете своя дом

„PARK VIEW” - ТВОЯТ ДОМ, С ИЗГЛЕД КЪМ ЩАСТИЕТО!

Топ локация

Изключително развит и благоустроен квартал на град Варна, кв.Възраждане II, е предпочитано място за живеене както от семейства, така и от младежи, поради наличието на достатъчно простор и места за отдих и игри за децата

Съвременен дизайн

Четири самостоятелни жилищни сгради с модерен архитектурен дизайн, оформящи вътрешно парково пространство

Функционални жилища

Просторни и функционално разпределени площи на апартаментите, предразполагащи за комфортно и уютно обитаване.

Преимущества

Ансамбъл от сгради с простор между тях

Несравним изглед

Обществен парк в непосредствена близост

Над 2500 кв.м. озеленени площи

Достатъчно място за паркиране и велостойки

Изгледът на новия дом - простор и зеленина!

PARK VIEW представлява проект от четири сгради, обединени около общо парково пространство. Идеята на проекта е да се създаде уединено пространство за обитателите и независимо от изложението, от всяко жилище да се наслаждавате на зеленина и приятна атмосфера. Всяка сграда е проектирана с функционални жилища, отговарящи на съвременният начин на живот на млади семейства, енергични работещи хора и хора, търсещи спокойствието в града. Визията на четирите сгради е проектирана по начин, който да не създава агресивна намеса в заобикалящата ги среда, с много простор и без ограждения, характерни за затворен градски комплекс.
Озеленяването е предвидено с подбрани храсти и дървета, които не изискват специални грижи. По този начин, жителите разполагат със свой парк за отмора и почивка. Нашата цел е да постигнем високо качество на обитаване с минимална поддръжка.

Абонирай се за нашите актуални предложения