тел.: +359889666636
Ап.30
Ап.31
Ап.32
Ап.33
Апартамент
Тип
Блок
Етаж
Изложение
Площ
Цена
Статус
Етаж 7
Ап.30 Тристаен Блок А 7 - 103.75 кв.м. 70028 € Свободен
Ап.31 Тристаен Блок А 7 - 107.79 кв.м. Резервиран
Ап.32 Двустаен Блок А 7 - 79.12 кв.м. 54195 € Свободен
Ап.33 Тристаен Блок А 7 - 98.34 кв.м. 67363 € Свободен