тел.: +359889666636
Ап.7
Ап.8
Ап.9
Ап.10
Ап.11
Ап.12
Апартамент
Тип
Блок
Етаж
Изложение
Площ
Цена
Статус
Етаж 3
Ап.7 Тристаен Блок Б 3 - 97.89 кв.м. 63627 € Свободен
Ап.8 Двустаен Блок Б 3 - 79.12 кв.м. 51428 € Свободен
Ап.9 Тристаен Блок Б 3 - 107.79 кв.м. 70063 € Свободен
Ап.10 Двустаен Блок Б 3 - 75.04 кв.м. 48776 € Свободен
Ап.11 Двустаен Блок Б 3 - 49.84 кв.м. Резервиран
Ап.12 Двустаен Блок Б 3 - 75.31 кв.м. 51587 € Свободен