тел.: +359889666636
Ап.13
Ап.14
Ап.15
Ап.16
Ап.17
Ап.18
Апартамент
Тип
Блок
Етаж
Изложение
Площ
Цена
Статус
Етаж 4
Ап.13 Тристаен Блок Б 4 - 97.89 кв.м. 63627 € Свободен
Ап.14 Двустаен Блок Б 4 Север 79.12 кв.м. 51426 € Свободен
Ап.15 Тристаен Блок Б 4 - 107.79 кв.м. 70063 € Свободен
Ап.16 Двустаен Блок Б 4 - 75.04 кв.м. 48776 € Свободен
Ап.17 Двустаен Блок Б 4 - 49.84 кв.м. Резервиран
Ап.18 Двустаен Блок Б 4 - 75.31 кв.м. 51587 € Свободен